Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 15:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Julklappstips

Att köpa en julklapp till mamma är inte alltid det enklaste men med doftljus så har vi det
perfekta julklappstipset redo. Det är dock inte bara mor som kan uppskatta ett doftljus som julklapp. Vare sig om julklappen är ämnad till pappa, ett syskon eller till dig själv så är det något som brukar tas emot med stor uppskattning. Doftljus är helt enkelt ett perfekt julklappstips till en kär vän eller familjemedlem!

Paket och presentförpackningarna är en underbar möjlighet att få testa dofterna som erbjuds av de olika tillverkarna. Då har den som tar emot presenten en möjlighet att själv hitta sina favoriter. Det ger även en möjlighet att kunna placera ut ljusen i flera av hemmets rum.

Eller förtjänar du kanske att köpa något till dig själv? Härliga juldofter gör att julhelgen känns än mer mysig, ihopkurad i soffan med en kopp te eller varm choklad. Vi har många dofter som kan locka fram julkänslan lite extra. Fyll rummet med juldoft i form av julkryddor som kanel eller varför inte med doft av julgran? Med märken som Yankee Candle och Klinta kommer inte någon bli besviken. Med ljus från WoodWick kan vem som helst dessutom få känslan av en öppen spis tack vare deras unika veke som är gjord av trä och som sprakar härligt då den brinner.

+ Visa mer

Underkategorier till Julklappstips (4 st):