Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Herrkollektionen 3-pack

Klinta
Art.nr 1079
Herrkollektion med doftljus / massageljus från Klinta. Innehåller 3 små ljus med maskulina dofter så är en perfekt present till alla män/killar.
279.00 kr
I lager. (1 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Klinta Herrkollektionen Doftljus och Massageljus 3-pack 

Massageljus är lika njutbart för män som för kvinnor. Det är relativt vanligt att hårt arbetande män har torrare hud vilket brukar resultera i hudsprickor, eksem eller andra hudproblem. Den varma och feta oljan är fylld med E-vitaminer och gör under med torr hy. I den här förpackningen har vi samlat de popluläraste herrdofterna hos Klinta. De kommer i en snygg, lite manligare förpackning. Varför inte överraska dig själv eller man i din närhet med denna fantastiska gåva?

Herrkollektionens Dofter:
Sandelträ
Maskulin
Mysk

Om ljuset:
Ljuset är inte bara ett doftljus utan också en massageolja. Det består av vegetabiliska oljor från förnyelsebara källor, sotar ej och brinner vackert och jämnt. Ljusen är ej testade på djur och är baserade på naturens råvaror.. Ett ljus med bra kvalitet behåller doften under hela brinntiden och är inte parfymerade på ytan, vilket är vanligt på billigare doftljus.

Brinntid: 18 timmar.
Mått: 5 cm i diametern, 6 cm högt.

Alla Klintas ljus är helt vegetabiliska, innehåller inga konserveringsmedel och ingen komponent eller färdig produkt testas på djur.

Gör såhär:
För att använda ljuset som massageolja ska du låta det brinna i ca 15 minuter. När oljan har samlats på ytan kan du doppa fingret i oljan och massera med den. Du kan välja om du vill ha ljuset tänt eller släckt och när oljan har blivit flytande och det är dags att massera. Det går även att hälla oljan direkt på kroppen. Samtidigt kan du njuta av den underbara doften och stimulera flera sinnen samtidigt.

klinta-massageljus-instruktion

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också