Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

WoodWick Fireside Ellipse (Varm Brasa)

WoodWick
Art.nr 2371
Doftar varm brasa med toner av musk, bärnsten och vetivergräs. Miljövänligt ljus av 100% sojavax.
379.00 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Woodwick Fireside - doftljus med träveke

Doftljus med träveke som sprakar som en brasa. Doft av varm brasa med toner av musk, bärnsten och vetivergräs.

Detta är Woodwicks signaturdoft. En riktig bästsäljare. Den här doften fångar känslan av en mysig hemmakväll framför brasan.
Träveken som är gjord av ekologiskt trä förstärker känslan med sitt sprakande ljud. Vetiver är ett gräs, (Chrysopogon zizanioides) ur vars rötter man utvinner en bärnstensfärgad olja som ger en doft av trä.

Detta är ett Heartwick ljus vilket innebär att den har en lång veke som ger en större flamma för att likna en liten brasa ännu mer.

Detta är ett ljus med äkta kvalitet. Woodwick är mest känd för sin breda träveke som ger ett sprakande lungt och harmoniskt ljud i rummet.
De har även valt att använda sig av 100% sojabönsvax istället för stearin och paraffin i sina ljus. Detta gör att ljusen brinner långsammare och ger en renare förbränning. Ljusen är stöpta i en glasbehållare med ett snyggt trälock till.

Låter du dem brinna 2-3 timmar per tillfälle så hinner vaxet hinner nå sidorna av glasburken. Det ger en jämn nivå på ytan och minskar risken att få en grop i mitten som kortar ned brinntiden. För bästa effekt är det också viktigt att trimma veken till ca 3 mm.

Brinntid: ca 50 timmar
Vikt: 1350g

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också