Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

WoodWick Evening Bonfire Doftljus Mini

WoodWick
Art.nr 2703
Doftljus Evening Bonfire från Woodwick har en fantastisk doft av en sprakande liten brasa eller lägereld. Tänk dig när du sitter med vänner runt en liten eld en sval men varm sommarnatt.
148.00 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Woodwick Evening Bonfire - doftljus med träveke 

Doftljus evening bonfire från Woodwick är ett sprakande ljus med en fantastisk doft av en liten brasa eller lägereld. Tänk dig när du sitter med vänner runt en brasa en sval men varm sommarnatt. 

Detta är ett ljus med äkta kvalitet. Woodwick är mest känd för sin breda träveke som ger ett sprakande lungt och harmoniskt ljud i rummet.
De har även valt att använda sig av 100% sojabönsvax istället för stearin och paraffin i sina ljus. Detta gör att ljusen brinner långsammare och ger en renare förbränning. Ljusen är stöpta i en glasbehållare med ett snyggt trälock till.

Låter du dem brinna 2-3 timmar per tillfälle så hinner vaxet hinner nå sidorna av glasburken. Det ger en jämn nivå på ytan och minskar risken att få en grop i mitten som kortar ned brinntiden. För bästa effekt är det också viktigt att trimma veken till ca 3 mm.

Om du eldar ljuset en gång/vecka i ca 2-3 timmar skulle det alltså räcka mellan 13-20 veckor.

Brinntid: ca 40 timmar
Storlek: 96x70 mm
Vikt: 252g

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också