Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

WoodWick Evening Bonfire Doftljus Large

WoodWick
Art.nr 2691
Evening Bonfire har en härlig doft av varmt trä som påminner om svala nätter runt en pyrande brasa. Ett ljus som dessutom sprakar som en liten brasa skapar en mysig och härlig stämning.
389.00 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Woodwick Evening Bonfire - doftljus med träveke 

Evening Bonfire doftljus har en härlig doft av varmt trä och svala nätter runt en pyrande brasa med ett svagt sprakande ljud som är woodwicks signum.

Detta är ett ljus med äkta kvalitet. Woodwick är mest känd för sin breda träveke som ger ett sprakande lungt och harmoniskt ljud i rummet.
De har även valt att använda sig av 100% sojabönsvax istället för stearin och paraffin i sina ljus. Detta gör att ljusen brinner långsammare och ger en renare förbränning. Ljusen är stöpta i en glasbehållare med ett snyggt trälock till.

Låter du dem brinna 2-3 timmar per tillfälle så hinner vaxet hinner nå sidorna av glasburken. Det ger en jämn nivå på ytan och minskar risken att få en grop i mitten som kortar ned brinntiden. För bästa effekt är det också viktigt att trimma veken till ca 3 mm.

Om du eldar ljuset en gång/vecka i ca 2-3 timmar skulle det alltså räcka mellan 60-90 veckor.

Brinntid: ca 180 timmar
Storlek: 155x105  cm
Vikt: 624g

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också