Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Voluspa Pomegranate & Blood Orange Doftspray och Rumsspray

Voluspa
Art.nr 2486
Voluspa doftspray eller rumsspray sprider en härlig rumsdoft och kan samtidigt användas som kroppspray. Skapar en underbar rumsdoft av mogna granatäpplen blandat med citronapelsin iskalllt bubbel och klyftor av nektarin. Några sprayningar är tillräckligt för att skapa din egen favoritdoft i hemmet.
298.00 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Voluspa Pomegranate Blood Orange Doftspray och Rumsspray

Voluspa Pomegranate Blood Orange doftspray och rumsspray är samtidigt en härlig kroppsspray. Skapar en underbar rumsdoft av mogna granatäpplen blandat med citronapelsin iskalllt bubbel och klyftor av nektarin. En härlig doftspray som passar i alla rum och som också kan användas som vanlig kroppspray. Ingår i Voluspas Maison Noir serie och tillhör doftfamiljen citrus.

Doftspray doftljus och doftpinnar från Voluspa är eleganta inredningsdetaljer för alla hem. Med doftspray skapar du din egen personliga doft i hemmets alla rum. Elegant design och en exklusiv förpackning förstärker Voluspas image av lyx och glamour. Voluspa är favoriten bland Hollywoods elit och kändisar över hela USA.

Voluspa grundades i Kalifornien 1999 och leds fortfarande av grundarna Traci och Troy Arntsen. Alla ljus är ecovänliga handjorda och tillverkas i Volsupas egna fabrik i USA. I tillverkningsprocessen som ofta startar med naturens frukter som bas ingår marknadens absolut bästa råvaror. Inspirationen kommer ofta från Asien och japan med fantastiska, sällsynta och exotiska dofter. Namnet Voluspa har fornnordisk bakgrund och betyder "Völvans spådom"

Med ett mål att skapa doftljus och rumsdofter av absolut högsta klass har varumärket idag vuxit till ett av de mest framgångsrika inte bara i USA utan worldwide. Tänd ett ljus och bli introducerad till en helt ny värld. Njut av skillnaden med Voluspa dofltjus och doftpinnar.

- Exklusiv design
- Glasflaska
- volym 115 ml 
- Ecovänlig hållbarhet och strikt kontrollerad tillverkningsprocess.
- Ej testade på djur.
- Paraben sulfat och phtalates fri.
- Doftfamilj Citrus

Doftljusbutiken är auktoriserad återförsäljare av varumärket Voluspa. Vi har ett stort utbud, snabba leveranser, bra priser och alltid fri frakt.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också