Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Voluspa Makassar Ebony & Peach 2-Wick Oval Tin Candle

Voluspa
Art.nr 2088
Makassar Ebony Peach har en underbar doft av svart ebenholtz,persikor och friska äppelblommor. exklusiv och lyxig inredningsdetalj och perfekt present. Brinntid 50 timmar.
249.00 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Voluspa doftljus 2-Wick Metallo Candle Makassar Ebony & Peach

Ett doftljus som doftar svart ebenholts, persikor och friska äppelblommor. Det doftar mycket och de olika dofterna harmoniserar med varandra på ett oväntat och spännande sätt.

2 wick metallocandle är ett tvåveksljus i metallburk med lock. Ljuset väger 85 gram och har en brinntid på c:a 50 timmar

Voluspas doftljus är inspirerade av gamla traditioner som har gått i arv från Europas klassiska ljusstöpare. varje voluspaljus stöps fortfarande för hand med traditionell teknik, och moderna metoder ger ljuset dess rena och klara låga. Voluspa vaxblandning består av samma dyra och högraffinerade paraffinvaxer som används för att göra läppglans och krämbaserad kosmetika. Den smörlika och mjuka strukturen gör att doften koncentreras och bidrar till att ljuset brinner med en jämn och stadig låga.

Skötselråd Voluspa Doftljus

 Låt inte ljuset brinna längre än fyra timmar i taget.

- Trimma veken till 0,6 cm innan du tänder ett ljus. 

- Om veken får en rund, förkolnad spets, släcker du ljuset och låter det svalna. Nyp sedan av spetsen med fingrarna. Använd en näsduk. 

- Se till att veken sitter mitt i behållaren. 

- Kasta bort ljuset när det inte återstår mer än 0,6 cm vax. 

- Låt ljuset svalna helt innan du flyttar det. 

- Glasbehållaren kan bli mycket varm vid användning. Flytta den inte.

- Ställ inte ljuset i drag. Annars brinner det inte ordentligt. 

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också