Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Victor Vaissier Verveine Doftljus

Victor Vaissier
Art.nr 2644
Victor Vaissier Verveine doftljus har en härlig frisk rogivande doft av citrusverbena och citrongräs. Ett ljus för lugn och ro och mot all stress. Fin inredningsdetalj och perfekt present som levereras i en elegant presentförpackning.
170.00 kr
I lager. (9 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Victor Vaissier Verveine Doftljus

Victor Vaissier Verveine doftljus sprider en härlig frisk och rogivande doft av citrusverbena och citrongräs. Ett ljus för mera lugn och ro och mot all stress. Fin inredningsdetalj och present. Levereras i en elegant presentförpackning och brinntiden är cirka 45 timmar.
 
Victor Vaisser är ursprungligen ett lyxigt franskt varumärke som grundades av Victor Vaissier i Paris 1889. Ett exklusivt traditionsrikt företag som tidigare var hovleverantör till det belgiska kungahuset. Idag är varumärket svenskägt med designers baserade i Stockholm. Dofterna med franskt ursprung har ofta anknytning till blommor och örter. Victor Vassier kännetecknas av underbara dofter och exklusiva produkter baserade på naturliga råvaror av högsta kvalitet. En perfekt present och fin inredningsdetalj som passar i alla hem.  
 
Brinntid 45 timmar
Vikt: 220g
Ecovänlig hållbarhet 
Ej testade på djur
 
Doftljusbutiken.se är auktoriserad återförsäljare av varumärket Victor Vaissier.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också