Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 15:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Victor Vaissier Thé Vert Tvål

Victor Vaissier
Art.nr 2570
Victor Vaissier Thé Vert tvål har en doft med noter av grönt te som gör huden len och mjuk. En lyxig flytande tvål som baseras på grönt te som stärker immunförsvar och inte torkar ut din hud. 100 % vegan och fri från parabener och mineraloljor.
95.00 kr
I lager. (4 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Victor Vaissier Thé Vert Tvål

Victor Vaissier Thé Vert tvålar gör huden len och mjuk och har noter av grönt te. En lyxig flytande tvål baerad på grönt te som är en läkeväxt full av antioxidanter. Tvålen stärker immunförsvaret och torkar inte ut huden. Naturliga råvaror och helt fri fri från parabener och mineraloljor. Tvålen lämnar huden återfuktad och fräsch, är bra för händerna och 100% vegan.
 
Victor Vaisser är ursprungligen ett lyxigt franskt varumärke som grundades av Victor Vaissier i Paris 1889. Ett exklusivt traditionsrikt företag som tidigare var hovleverantör till det belgiska kungahuset. Idag är varumärket svenskägt med designers baserade i Stockholm. Dofterna med franskt ursprung har ofta anknytning till blommor och örter. Victor Vassier kännetecknas av underbara dofter och exklusiva produkter baserade på naturliga råvaror av högsta kvalitet. En perfekt present och fin inredningsdetalj som passar i alla hem.  
 
Volym: 300 ml
Innehåller: olivolja
Ecovänlig hållbarhet 
Fri från parabener och mineraloljor
Ej testade på djur
 
Doftljusbutiken.se är auktoriserad återförsäljare av varumärket Victor Vaissier.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också