Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 15:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Victor Vaissier Atmosphère Tvål

Victor Vaissier
Art.nr 2574
Victor Vaissier Atmosphère tvål har en härlig doft av eukalyptus och timjan som gör huden len och mjuk. En lyxig flytande och väldoftande tvål. 100% vegan och fri från parabener och mineraloljor.
95.00 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Victor Vaissier Atmosphère Tvål

Victor Vaissier Atmosphère tvålar gör huden len och mjuk med en fräsch doft av eukalyptus och timjan. En lyxig flytande tvål med en uppiggande effekt. Naturliga råvaror och helt fri fri från parabener och mineraloljor. Tvålen lämnar huden återfuktad och fräsch, är bra för händerna och 100 % vegan.
 
Victor Vaisser är ursprungligen ett lyxigt franskt varumärke som grundades av Victor Vaissier i Paris 1889. Ett exklusivt traditionsrikt företag som tidigare var hovleverantör till det belgiska kungahuset. Idag är varumärket svenskägt med designers baserade i Stockholm. Dofterna med franskt ursprung har ofta anknytning till blommor och örter. Victor Vassier kännetecknas av underbara dofter och exklusiva produkter baserade på naturliga råvaror av högsta kvalitet. En perfekt present och fin inredningsdetalj som passar i alla hem.  
 
Volym: 300 ml
Innehåller: olivolja
Ecovänlig hållbarhet 
Fri från parabener och mineraloljor
Ej testade på djur
 
Doftljusbutiken.se är auktoriserad återförsäljare av varumärket Victor Vaissier.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också