Fraktfritt vid 299 kr               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Rökelse & Cederträ Aromaterapi doftljus

Klinta
Art.nr 2529
Klinta Rökelse & Cederträ Aromaterapi doftljus är ett underbart vegetabiliskt ljus med en avslappnande effekt som motverkar spänningar, ångest, stress och negativa känslor. Underbart skön doft av rökelse och cederträ. Ett ljus för alla som är intresserade av hälsa och att må bra.
199.00 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Klinta Rökelse & Cederträ  Aromaterapi Doftljus

Klinta Rökelse & Cederträ Aromaterapi doftljus är ett härligt ljus med en avslappnande effekt som motverkar spänningar, ångest, stress och negativa känslor. Ett veganskt doftljus med bara eteriska oljor från växtriket utan några konstiga tillsatser. Ett ljus för dig som vill slappna av och ha lite lugn och ro i kropp och själ samtidigt som det är den perfekta meditationsoljan. En perfekt present till vänner och bekanta som behöver stressa ner och kanske ta det lite lugnare.
 
Gör så här: Skapa din egen bekväma och sköna zon. Justera ljus temperatur och ljud till vad som passar dig. Kör igång din favoritmusik eller njut av tystnaden. Sätt eller lägg dig bekvämt gärna med kuddar eller filtar. Tänd och placera ljuset i din närhet. Andas med djupa andetag sakta och lugnt och känn hur de eteriska dofterna fyller dina sinnen. Blunda och tänk på saker som får dig att må bra eller tänk enkelt på ingenting alls. Njut av stämningen och stanna kvar så länge du kan och vill. Avsluta sakta och lugnt och tacka dig själv för denna stund.
 
Innehåll: Naturliga råvaror och eteriska oljor. Ett vegetabiliskt doftljus
Förpackning: Glasburk som du självklart återanvänder till småsaker godis kakor eller kanske sylt.
Brinntid: C:a 50 timmar
Ecovänlig hållbarhet fri från parabener mineraloljor och färgämnen.
Ej testade på djur
Höjd: 8,5 cm
Diameter: 6,5 cm

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också