Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 15:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Lilla julkollektionen 3-pack

Klinta
Art.nr 2335
3 små ljus i julens dofter i fin presentförpackning
299.00 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Massageljus 3-pack Juldofter

Detta är den perfekta presenten eller julklappen som du med gott samvete kan dela med dig. Klinta presenterar julens dofter i denna lilla kollektion.
Här har vi samlat de dofter som är populära under vinterhalvåret.

Dofter:
Apelsin & Kryddnejlika
Guld, Rökelse & Myrra
Mistelbär

Klintas lilla kollektion är en samling av de populäraste dofterna som säljs allra mest till jul. Detta är en perfekt present att ge bort och som med all säkerhet kommer att uppskattas av mottagaren.

Om ljuset:
Klintas ljus är helt vegetabiliska och innehåller bara oljor från förnyelsebara källor. Oljorna är fyllda med E-vitaminer som mjukar upp torr hy, verkar bra mot hudsprickor och eksem. I oljorna har man blandat i den eteriska doftoljan som gör att den behagliga doften hänger kvar under hela brinntiden. Ljusen brinner jämnt och vacker och sotar inte. Från början framställdes ljusen för livsmedelsindustrin och är däför komposterbara och t o m ätbara. De innehåller inga konserveringsmedel och är inte testade på djur.

Innehåll:
• 30% ekologisk sojavax från Nordamerika.
• 30% etiskt framställd palmolja
• 40% europeisk rapsolja.
• eteriska oljor (doftoljor).

Brinntid: 18 timmar.
Mått: 5 cm i diametern, 6 cm högt.

Gör såhär:
Tänd ljuset och låt det brinna tills det har bildats olja på ytan. Det tar ca 15 minuter. Du väljer själv om du vill fortsätta ha ljuset tänt eller släckt när du ska massera med det. Det går även att hälla oljan direkt på kroppen då den inte blir lika het som andra ljus. Massera och njut av den härliga doften!

klinta-massageljus-instruktion

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också