Fraktfritt vid 299 kr               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Doftolja Eukalyptus & Pepparmynta

Klinta
Art.nr 2826
Doftolja Eucalyptus & Pepparmynta från Klinta har en pigg fräsch och uppfriskande doft av eukalyptus och pepparmynta. Aromaterapi som är bra mot mental trötthet och som stärker minnet och koncentrationen. Eukalyptus är välkänt för sin allmänt läkande effekt inom många områden. En eterisk doftolja för alla som är intresserade av hälsa och att må bra. Innehåller 10 ml koncentrerad doftolja.
129.00 kr
I lager. (6 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Klinta Doftolja Eukalyptus & Pepparmynta.

Doftolja Eukalyptus & Pepparmynta från Klinta är en eterisk doftolja med en pigg fräsch och uppfriskande doft av eukalyptus och pepparmynta. Aromaterapins egenskaper är renande och stärkande samtidigt som den hjälper till vid mental trötthet, stärker minnet och är bra för koncentrationen. En doftolja för alla som är intresserade av hälsa och att må bra. Andas in och njut! Innehåller 10 ml koncentrerad doftolja.

Klintas doftoljor kommer i 18 olika dofter. Doftoljorna är antingen en eterisk doftolja eller en parfymerad doftolja. Den eteriska oljan kan också användas som aromaterapi där lavendel är känt för sin lugnande effekt och citrusdoften som har en klart uppiggande effekt. Alla eteriska dofter kommer från växtriket och till en flaska med 10 ml koncentrerad lavendelolja  går det åt cirka 1.3 kg lavendelblommor. Klintas eteriska doftoljor är citrongräs, citrongräs & apelsin, eukalyptus & pepparmynta, lavendel, neroli lavendel & rosmarin, rökelse & cederträ, tea tree & geranium, och trädgårdsmynta. Alla andra dofter är parfymerad doftolja.

Hur använder man Klintas doftolja?

- Till ditt bad. Några droppar doftolja i vattnet och du har snabbt skapat din favoritdoft. 

- Till strykningen. droppa några droppar doftolja i strykvattnet när du sprayar på tyget och tväten kommer att dofta underbart. Testa först för rätt doftstyrka. 

- Till dammsugaren. Några droppar doftolja på dammsugarpåsen och sedan sprider dammsugaren enkelt doften i rummet.

- Till aromalampa och diifusers. Häll några droppar doftolja i lite vatten och doften sprids snabbt och enkelt med värmen.

- Till förkylningen. En droppe eukalyptus eller trädgårdsmynta på kuden så blir det lättare att andas vid nästäppa.

- Till bilen. Bland doftolja i sprayflaskan och doftsätt som du önskar.

- Till byrålådan eller garderoben. någon droppe på en bomullstuss som du enkelt lägger på lämplig plats.

- Till disktrasor. Några droppar citrusolja i varmt vatten har en bakteriedödande inverkan. Disktrasan i det varma vattnet minst en timme.

Volym: 10 ml koncentrerad doftolja

Innehåll: eterisk doftolja

Aromaterapi: Motverkar mental trötthet och stärker minnet och koncentrationen..

Råvaror: naturliga sojabönor

Klinta är ett framgångsrikt svenskt företag som tillverkar en vegansk väldoftande och handgjord kollektion av doftoljor utan vare sig parabener, sulfater färgämnen eller andra konstigheter. Självklart testas inga produkter på djur och alla dofter har tagits fram med stor omtanke om miljö, etik och kvalitet.

Doftljusbutiken.se är auktoriserad återförsäljare av Klinta & co i Sverige.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också