Fraktfritt vid 299 kr               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Doftljus Nytvättat Treveksljus

Klinta
Art.nr 2204
Detta är Klintas största ljus med 3 vekar och en brinntid på hela 85 timmar. Tänk den friska och fräscha doften av nytvättade lakan en solig sommardag Ett unikt miljövänligt och ekologiskt ljus baserat på naturliga produkter. Doftljus och massageljus i ett och samma ljus med en mild och helt fantastisk doft som är lika populär året runt.
499.00 kr
I lager. (1 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Treveks Massage & doftljus från Klinta

Klintas doftljus är inga vanliga doftljus. Ljusmassan kan nämligen också användas som massageljus. När vaxet smälter bildas en olja som kan användas till massage. Men bränner man sig inte? tänker du säkert nu. Och svaret är nej. Ljusmassan består av plantoljor och vax och blir inte lika varm som vanliga stearinljus, inte ens när ljuset är tänt. Du kan med lätthet doppa fingret i eller t o m hälla det direkt på huden samtidigt som en behaglig doft sprider sig i rummet.

Ljuset brinner jämnt och sotar inte. Dofterna är mjuka och inte för starka och ljuset behåller sin doft ända till slutet. Du kan tända och släcka ljuset hur många gånger du vill men det är bra om ljuset får brinna i 10-15 minuter för att det ska hinna bildas tillräckligt med smält olja.

Såhär gör du: 
- Tänd ljuset och vänta några minunter tills du fått en flytande olja på ytan. Det tar ca 10-15 minuter. 
- Doppa fingret eller om droppa direkt på huden. 
- Massera in oljan och njut av lugnet, doften och den varma massagen.

Massageljusen innehåller vegetabiliska oljor från förnyelsebara källor som består av sojavax, rapsolja och doftparfym. 
I övrigt är de helt utan substanser som parabener, färgämnen, konserveringsmedel, sulfater eller animaliska ämnen. 
Ljusen är tillverkade inom EU och är inte testade på djur. 

Allmänna skötselråd av ljus.

Treveksljuset har en brinntid på ca 85 timmar men ju mer du använder ljuset till massage desto färre brinntimmar förstås.

Bredd: 12.5 cm
Höjd: 12.5 cm

Skriv din egen recension om produktenBetyg: