Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 15:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Massageljus Nyklippt gräs (Stor burk)

Klinta
Art.nr 1527
Nyklippt gräs doftar detta ljus från Klinta.
329.00 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Stort doftljus i burk från Klinta

Klintas doftljus är inte bara doftljus, de är även s.k massageljus. Det innebär att de kan användas som massageolja, eller varför inte som handkräm så att händerna luktar gott och fräscht. Doftljus från Klinta är gjorda med tanke på miljön. Doftljusen är helt naturliga och tillverkas av rapsolja, palmolja och sojavax från förnyelsebara källor. Ljusen finns i en mängd diskreta dofter från eteriska oljor och djurvänliga doftoljor. I motsats till många vanliga doftljus där doften oftast bara finns på ytan, har dessa oljor blandats med vaxet och de doftar därför lika gott under hela bränntiden. De är gjorda i en fin glasburk, och levereras i en pappersförpackning av återvunnet material.

För att använda som massageljus gör så här:
Tänd ljuset, vänta tills en pöl bildats på doftljuset, det brukar ta ca 15 minuter och doppa därefter fingret i pölen. Du behöver inte vara orolig för att oljan ska vara för varm, den håller sig ljummen även med ljuset tänt. Oljan stannar flytande på fingertoppen, så nu är det bara att börja massera och njuta!

Klintas doftljus innehåller:
Klintas naturliga doftljus görs av helt förnyelsebara resurser och består av fyra komponenter:
-Ca 30% ekologiskt sojavax från Nordamerika (EcoSoya)
-Ca 30% etisk framställd palmolja (RSPO)(Un Global Compact)
-Ca 40% europeisk rapsolja
Samtliga är egentligen framställda för livsmedelsindustrin och är därför ätbara, komposterbara och levande. Vår fjärde komponent är några droppar av antingen eterisk olja eller doftolja (parfym).

 Alla Klintas doftljus är helt vegetabiliska. Klinta använder inga konserveringsmedel i sina doftljus och ingen komponent eller färdig produkt testas på djur.
Stort burk ljus har en brinntid på 100 timmar.  

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också