Fraktfritt vid 299 kr               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Citrongräs & Apelsin Aromaterapi doftljus

Klinta
Art.nr 2528
Klinta Citrongräs & Apelsin Aromaterapi doftljus är ett härligt vegetabiliskt ljus som skapar energi och som är uppiggande för både kropp och själ. En härlig frisk citrusdoft som funkar lika bra under yogan för mental energi som under läxstunden då detta ljus också är koncentrationshöjande. Ett ljus för alla som är intresserade av hälsa och att må bra.
199.00 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Klinta Citrongräs & Apelsin Aromaterapi Doftljus.

Klinta Citrongräs & Apelsin Aromaterapi doftljus är ett härligt ljus som skapar energi och som är uppiggande för både kropp och själ. Ett veganskt doftljus med bara eteriska oljor från växtriket utan några konstiga tillsatser. Behöver du lite extra energi så är detta ljuset för dig. En frisk citrusdoft som verkar lika bra under yogan som vid läxstunden då detta ljus även är koncetrationshöjande. En perfekt present för vänner och bekanta som kanske behöver piggas upp av en eller annan anledning.
 
Gör så här: Skapa din egen bekväma och sköna zon. Justera ljus temperatur och ljud till vad som passar dig. Kör igång din favoritmusik eller njut av tystnaden. Sätt eller lägg dig bekvämt gärna med kuddar eller filtar. Tänd och placera ljuset i din närhet. Andas med djupa andetag sakta och lugnt och känn hur de eteriska dofterna fyller dina sinnen. Blunda och tänk på saker som får dig att må bra eller tänk enkelt på ingenting alls. Njut av stämningen och stanna kvar så länge du kan och vill. Avsluta sakta och lugnt och tacka dig själv för denna stund.  
 
Innehåll: Naturliga råvaror och eteriska oljor. Ett vegetabiliskt doftljus
Förpackning: Glasburk som du självklart återanvänder till småsaker godis kakor eller kanske sylt.
Brinntid: C:a 50 timmar
Ecovänlig hållbarhet fri från parabener mineraloljor och färgämnen.
Ej testade på djur
Höjd: 8,5 cm
Diameter: 6,5 cm

 

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också