Fraktfritt vid 299 kr               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Klinta Hallon & Lime Smycka Doftljus

Klinta
Art.nr 3233
Doftljus och massageljus med en doft av röda hallon tillsammans med undertoner av lime och citron och toppnoter av mysk och vanilj. Det unika är att här i ljuset döljer sig också en present i form av ett exklusivt smycke.
399.00 kr
I lager. (5 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Klinta Hallon & Lime Smycka Doftljus

Klinta Hallon & Lime Smycka är ett unikt ljus med en doft av röda hallon tillsammans med undertoner av lime och citron och toppnoter av mysk och vanilj. Det fantastiska är att inuti ljuset finns en present dold i form av ett exklusivt smycke. Dessa ursnygga smycken är tillverkade av några av Danmarks mest kända smyckedesigners Friihof + Siig.

Klintas Smycka kollektion är unik och den perfekta presenten. Det finns över 50 olika varianter av smycken i form av halsband och örhängen. Dessa smycken har ett värde av mellan 249-449 kronor i butik. Smyckena är slumpmässigt utvalda för för skapa den äkta överaskningen.

Klintas doftljus  brinner jämnt och sotar inte. Dofterna är mjuka och inte för starka och ljuset behåller sin doft ända till slutet. Du kan tända och släcka ljuset hur många gånger du vill men det är bra om ljuset får brinna i 10-15 minuter för att det ska hinna bildas tillräckligt med smält olja.

Massageljusen innehåller vegetabiliska oljor från förnyelsebara källor som består av sojavax, rapsolja och doftparfym. 

I övrigt är de helt utan substanser som parabener, färgämnen, konserveringsmedel, sulfater eller animaliska ämnen. 
Ljusen är tillverkade inom EU och är inte testade på djur. 

Brinntid 45 timmar

Bredd: 7 cm 

Höjd: 8,3 cm

 Smycka instruktioner

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också