Fraktfritt vid 299 kr               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Ecoya Guava & Lychee Sorbet Doftpinnar 200ml

Ecoya
Art.nr 2330
En doft av härlig guava nektar sammanvävd med söt litchi och tropiska bär. Elegant lyxig behållare med silverlock och Ecoyas logo. En perfekt present och trendig inredningsdetalj. Ecoya är ett exklusivt varumärke från Australien.
499.00 kr
I lager. (5 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Ecoya Guava & Lychee Sorbet doftpinnar

Ecoya är ett exklusivt och lyxigt varumärke som etablerades i Australien 2004. Inspirationen kommer från sommar och sol i Australien. Ecoyas doftljus och doftpinnar är av högsta kvalitet, vegetabiliska och med inriktning på ecolyx. Ett av få företag i världen som kombinerar naturliga och vegetabiliska proukter av högsta kvalitet med lyxig design och eleganta förpackningar.

Alla produkter kännetecknas av underbara dofter i exklusiva utföranden med naturens råvaror som bas. Ljusen innehåller naturligt sojavax och har en bomullsveke som innebär att lågan brinner klart och rent från början till slut. Doftpinnarna är vegetabiliska, 100 % naturliga och grundas på eteriska doftoljor.  Ecoya doftljus och doftpinnar är en trendig inredningsdetalj och den perfekta presenten i alla sammanhang.  

Exklusiv glasbehållare med silverlock och Ecoyas logga

Innehåll: doftolja baserad på naturliga råvaror

Spec: 200 ml 

Doftpinnar: 7 st helt naturliga och behöver inte vändas.

Hållbarhet: upp till 6 månader

Doftljusbutiken är auktoriserad återförsäljare av varumärket Ecoya.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också