Alltid fraktfritt               Snabb leverans               Öppet köp 30 dagar               Order före 14:00 skickas samma vardag                                      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Ashleigh & Burwood Crouching Tiger Doftljus

Ashleigh & Burwood
Art.nr 2784
Crouching Tiger doftljus har en underbar citrusdoft av mandarin och bergamot med inslag av bärnsten och cederträ. En exotisk doft i elegant förpackning.
575.00 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 1-3 dagar

Ashleigh & Burwood Crouching Tiger Doftljus 

Crouching Tiger doftljus från Ashleigh & Burwood har en underbar doft av citrusfrukterna mandarin och bergamot med inslag av bärnsten och cederträ. Tänk dig djungelns mystik och vackra omgivningar med gröna träd frukter grönska frukter och naturligtvis den majestätiska tigern. En exotisk doft i en elegant förpackning. En fantastisk och trendig inredningsdetalj med stil och attityd. 

Ashleigh & Burwood är ett engelskt företag som grundades 1993 av far och son John och Andrew Nettleton. Högsta kvalitet och trendig design med tillverkning i England.  Crouching Tiger doftljus ingår i Ashleigh & Burwoods Wild Things kollektion.

Material: Designad behållare i keramik med guldfärgat lock.

Brinntid: c:a 55 timmar beroende på rummets storlek drag och ventilation.

Höjd 15 cm

Vikt: 320 g

Doftfamilj: Citrus/frukt/exotic

Doftljusbutiken.se är auktoriserad återförsäljare av Ashleigh & Burwood i Sverige. Vi har ett stort utbud, snabba leveranser, bra priser och fri frakt.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också